Η εταιρεία – Κ. ΚΑΛΦΙΔΗΣ – από το 1994 αντιπροσωπεύει, τον Γαλλικό οίκο WEBER και τον Γερμανικό οίκο Reckli.

 

Weber

Η WEBER με παρουσία σε 50 χώρες και με 10.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο καλύπτει τον χώρο των κατασκευών προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων σε θέματα όπως :

 

  • Η προεργασία δαπέδων και η τοποθέτηση πλακιδίων σε νέες ή παλαιές κατασκευές .
  • Ειδικές κόλλες και αρμόστοκους, επίσης, για όλες τις κατασκευές.
  • Προστασία από την υγρασία και λύσεις για την ηχομόνωση.
  • Προσόψεις νέων κτιρίων όσο και για την ανάπλαση. παλαιών ( για αδιαβροχοποίηση, ανάπλαση φθαρμένης πέτρας, καθαριστικά αστικών – φυτικών ρύπων, ενίσχυση του ορυκτού δικτύου πέτρας, antigraffiti κλπ ).

 

Στην WEBER θα βρείτε μια μοναδική συλλογή υδραυλικών κονιαμάτων, έγχρωμους θιξοτροπικούς σοβάδες,
σε 144 χρωματικές αποχρώσεις που καλύπτει αισθητικές απαιτήσεις και ταυτόχρονα αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια .
Υπεροχή προσδίδει στα έργα των συνεργατών μας η γκάμα εύπλαστων κονιαμάτων για την κατασκευή τούβλων, πέτρας, βράχων, τραβηχτών κορδονιών κλπ .
Τα προϊόντα της WEBER έχουν πιστοποιηθεί από το Bureau Veritas ( Γαλλικός νηογνώμονας ), είναι υψηλών προδιαγραφών και σέβονται απόλυτα το περιβάλλον.

 

Reckli

Για 45 χρόνια RECKLI σημαίνει δημιουργική ελευθερία για την υλοποίηση της υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικής σκυροδέματος. Σχεδιαστές και αρχιτέκτονες εμπιστεύονται τα ελαστικά καλούπια πολλαπλών χρήσεων. Τα προϊόντα παράγονται στην Γερμανία, όπου υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο, δοκιμάζονται και έπειτα κατασκευάζονται για εμπορική χρήση. Η RECKLI διαθέτει πάνω από 200 καλούπια στον κατάλογό της από μήτρες μιας χρήσης μέχρι 100 χρήσεων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία προκατασκευασμένων τμημάτων όπως επίσης και για χρήση με επί τόπου σκυρόδεμα. Ο κατασκευαστής έχει πέντε διαφορετικές επιλογές για την εφαρμογή:

  • Τυπικές μήτρες με δομικό βάθος μέχρι 20 χιλ. (150 καταχωρημένα σχέδια στον κατάλογο)
  • Τυπικές μήτρες με δομικό βάθος πάνω από 20 χιλ. (50 καταχωρημένα σχέδια στον κατάλογο)
  • Μήτρες κατά παραγγελία (οι οποίες ζητούνται από τον πελάτη έχοντας την μορφή σχεδίου, σκαριφήματος, φωτογραφίας ή μακέτας).
  • Ρευστά ελαστομερή (για την ιδιόχειρη κατασκευή μήτρας)
  • Μήτρες για μια χρήση (10 διαφορετικά καταχωρημένα σχέδια κατά την στιγμή παρουσίασης).